Puppy's

 

Wij fokken de Australian Labradoodle volgens de richtlijnen van de WALA. Beoogde ouderdieren  moeten eerst getest worden op HD (heupdysplasie) en ED (elleboogdysplasie), patella luxatie en ondergaan het ECVO oogonderzoek. De foto's die in Nederland gemaakt worden van de heup en de  elleboog en het onderzoek naar de patella's worden verplicht beoordeeld door de Orthopedic Foundation for Animals (OFA) in de USA. Pas nadat de honden helemaal zijn goedgekeurd  worden ze opgenomen in de database van de WALA als fokhond.

De pups worden verkocht met een contract waarin onder meer vermeld staat dat de pup verplicht gecastreerd/gesteriliseerd wordt voordat de leeftijd van 12 maanden bereikt is. De pups worden iedere 2 weken ontwormt, wanneer ze 6 weken oud zijn komt de dierenarts langs om de gezondheid te checken en krijgen ze een chip, vaccinatie en een Europees paspoort.

We houden bij de plaatsing van de pup naar zijn nieuwe gezin zoveel mogelijk rekening met de voorkeuren van het gezin en het karakter van de pup.

 

Gepland nest 2022

Rosa zal  nu op korte termijn loops worden,  we hopen op een succesvol nest!

Hou deze pagina in de gaten, zodra er dingen veranderen zullen we dat hier melden. 

 

Huidig nest

 

 

Inschrijven 

Inschrijven voor een pup kan door een mail te sturen naar info@dutchrosesdoodles.nl, vertel daarin wie je bent en je wensen. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. 

Wanneer je besluit jezelf definitief in te schrijven voor een pup van Dutch Roses Doodles vragen we daarvoor een borg van 150 euro. Deze borg wordt in mindering gebracht op de aanschafprijs van de pup.